大思英语
快乐英语,自主学习

免费领取价值288元试听课

分享一份六年级英语期中试卷(附答案)

  六年级的学生在期中考试就要到来的时候需要多找点类似六年级英语期中试卷去做做,经常做六年级英语期中试卷是能够提升学生的应试能力的,将老师讲解的应试技巧运用起来,这样到了真正期中考试的时候也能够轻松应对,接下来就请大思英语的专家跟大家分享一份六年级英语期中试卷(附答案)。

分享一份六年级英语期中试卷(附答案)

  (本试卷满分100分,需时100分钟)

  六年级英语期中试卷一、把下列单词补充完整。(10分)

  1.t n s 2. h lf 3.p nic 4. l rn 5. m tt r

  6. h lthy 7. w lk 8.b ting 9. ce 10. w st

  二、划线部分发音相同的在括号里打√,不相同的打×。(5分)

  1. may play ( ) 2. afraid rain ( ) 3.hour our ( )

  4. brush usually ( ) 5. eat rest ( )

  六年级英语期中试卷三、英汉互译。(10分)

  1.take a walk 2.go boating

  3.take a photo 4.a lot of

  5.put into 6.拉小提琴

  7.砍树 8.多久一次

  9.在…做得好 10.吃野餐

  四、按要求写出适当形式. (15分)

  1.I’d(完全形式) 2.child(复数)

  3.tooth (复数 ) 4.go ( 单三形式 )

  5.have(现在分词) 6.early(反义词 )

  7.brush(单三形式) 8.clean(反义词)

  9.I will (缩略式) 10.meat( 同音词)

  六年级英语期中试卷五、选择。(20分)

  ( )1.It’s time do your homework.

  A. to B. for C. of

  ( )2.Can I go out ?

  A.to play B.play C.plays

  ( )3. the time ?

  A.What   B.What’s C.How

  ( )4.She once a week

  A.go boating  B.goes shop C.goes shopping

  ( )5.I sleep Saturday morning.

  A.in    B.at C.on

  ( )6. Shall we meet the gate the park ?

  A. at of B. at in C.at /

  ( )7.We waste water.

  A.too many B. too much C.very much

  ( )8.Why not your dad’s car ?

  A. going B.go in C.to go

  ( )9. I talk a walk a month .

  A. two times B.twice time C.three times

  ( )10. There much grass under the tree.

  A.are B.many C.is

  六、句型转换。(10分)

  1. She washes her face every day.(对画线部分提问)

  She her face ?

  2. We should pick flowers.(改为否定句)

  We pick flowers.

  3. Can I have breakfast ?(做肯定回答)

  4. We shall play ping pong after school ?( 变为一般疑问句)

  Play ping pong after school ?

  5. What’s up ? (改为同意句)

  六年级英语期中试卷七、给下列问句选择正确的答语。(10分)

  ( )1. What time do you usually get up ?

  ( )2. What are you doing ?

  ( )3. How often does she go skating?

  ( )4. Why not driver to work today ?

  ( )5. Where shall we go on a picnic ?

  A. At the foot of the mountains.

  B. I am having a rest .

  C. Because today is World Car Free Day.

  D. I usually get up at seven o’clock .

  E. Twice a months .

  八、阅读理解。(每小题2分,共10分)

  This is our class. There are fifty students in our class. There are twenty-five boys and twenty-five girls. There is an American student in our class. Her name is Mary. Her English is very good. We all like her. She likes eating bread and cakes. She likes drinking milk and orange juice. We like eating rice and drinking tea. We are very happy together.

  在A, B, C, 中选出一个最佳答案。

  ( ) 1. How many students are there in the class?

  A. twenty-five. B. fifty-five. C. fifty.

  ( ) 2 .How many boys are there in the class?

  A. twenty-five B. fifty-five C .fifty

  ( )3. What is the American girl’s name ?

  A. class B. Mary C. her

  ( ) 4. What does the American girl like eating?

  A. bread B. cakes C. cakes and bread

  ( ) 5. What do we like eating and drinking?

  A. Rice and tea. B. Bread and milk. C. Cakes and orange juice.

  六年级英语期中试卷九、小作文。(10分)

  随着科技的发展,环境问题越来越严重了,如果我们不乱砍伐树木、不污染空气,不浪费水资源。相信我们的地球就会很美。为了保护地球母亲,我们该做什么?又不该做什么呢?请以Care for Mother Earth为题,写一篇作文.要求语句通顺,字迹工整。

  六年级英语期中试卷答案

  一、 把下列单词补充完整。(10分)

  1.e i 2.a 3.ic 4.ea 5.ae 6.ea 7.a 8.oa 9.ae

  二、划线部分发音相同的在括号里打√,不相同的打×。(5分)

  1.√ 2. √ 3. √ 4.× 5. ×

  三、英汉互译。(10分)

  1.散步 2.去划船 3.照相 4.许多 5.放进

  6.play the violin 7.cut down trees 8.how often

  9.do well in/be good at 10.have the picnic/eat the picnic

  四、按要求写出适当形式. (15分)

  1.I wonld 2.children 3.teeth 4.goes 5.having

  6.late 7.bruthes 8. dirty 9.I’ll 10.meet

  五、选择。(20分)

  1.A 2.A 3.B 4.B 5.C 6.A 7.B 8.B 9.C 10.C

  六、句型转换。(10分)

  1.How often does wash 2. shouldn’t should not

  3.Yes,you can 4.Shall we 5.What is the matter?/what is wrong?

  七、给下列问句选择正确的答语。(10分)

  1.D 2.B 3.E 4. C 5.A

  八、阅读理解。(每小题2分,共10分)

  1.B 2.A 3.B 4.C 5.A

  大思英语的相关专家已经跟大家分享了一份六年级英语期中试卷,学生可以把这份六年级英语期中试卷下载打印出来,做完题目之后对照答案看看自己到底得了多少分,如果有一些知识点没有很好地掌握的话,可以利用考试之前的一段时间再认真复习一下。



回到顶部

扫一扫关注
获取更多英语学习资讯

大思英语,让少儿英语学习变得更轻松!

咨询热线:020-87579153 4007756857

公司:广州大思教育科技发展有限公司

地址:广东省广州市天河区五山路1号华晟大厦12楼1206室